Sunday, 18 December 2011

Do It Yourself (DIY)

 
Assalamualaikum semua.....dah lama tak update blog ni. Busy dengan kerja-kerja Audit yang baru siap last week. Kali ni entry "DO IT YOURSELF" tapi yang ni bukan kelas ya......makna nyer....nak makan buat sendiri wakakakaa.....baik punya. Kek Kastad Chiffon kali ni di buat khas oleh Pn Puteh aka Sepupuku bersama Anaknya. Sebenarnya dia nak belajar cara2 membuat kek ni so kebetulan hari khamis lepas ada order yang nak disiapkan, aku pun panggil lah dia datang rumah tapi bukan tengok okey....kena buat sendiri dan makan sendiri lah....hehehe.

Layan jer lah gambo2 ni.... nampak serius mengacau dan memarblekan kek tu......dan juga hasilnya yang cantik macam rainbow gitu. Lepas ni dah boleh buat dah.....balik Melaka nanti boleh lah jamu orang sana lak ya tak Pn. Puteh (tang nama tu yg glemer....tak tahan) hehehe.....

Sessi menayang hasil masing2.....cantik dan lulus sudah....tengok tu Miss 4 tak sabo2 tunggu ummi dia potong...dah telan liur tu....yang tengah me-nganga tu lah Azyan (anak Pn. Puteh) mengetest hasil buatan Mamanya......macam mana Azyan sedap tak mama buat? Kau mesti kena cakap sedap kalau tak nanti jangan harap kau dapat makan lagi...hahahaha

Terima Kasih juga pada Pn. Sakinah my ex-officemate kerna Order KKC ni. Di harap puas hati dan jangan serik tuk order lagi.

2 comments:

Unknown said...

aik...mcm aku kenal ini mmodel... kecik molek... anti blh la buat time aku blik kg yer....haha...jgn kata nk mkn buat sdri...

.: UmmiSarah Kitchen :. said...

hahaha.....sudah semestinya ayat itu yg kuar nanti.....tunggu.....

Anda juga menyukai ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...