Tuesday, 26 June 2012

Cake in Jar

Assalamualaikum dan salam bahgia selalu..... Memperkenalkan produk terbaru dari Ummisarahkitchen untuk tatapan anda semua (jangan setakat tatap jer....order lah...hehehe). Boleh dikatakan Cake in Jar memang glemer giler sekarang ni.... belah2 KL dan yang sewaktu dengan nya memang menjadi kegilaan ramai..... tapi sebelah2 sini nih ai tak tahu sangat lah.. glemer ke tak. Tapi kalu Cake Lover tu mesti depa tahu pasal kewujudan kek ni. 

Kek ni memang sesuai as a dessert meja pengantin..... hantaran pun boleh sebab Jar tu pun dah cantik di hias riben. Untuk VIP doorgift pun sesuai sangat2. So, pada yang berminat tu jangan lupa ya caling2 ai.

BASED RED VELVET NUTELLA CHEESE IN JAR


1st Layer - Red Velvet Cake
2nd Layer - Cream Cheese
3rd Layer - Cream Chesse with Nutella


OREO RED VELVET MARSMALLOW IN JAR
1st Layer - Oreo Cumb
2nd Layer - Red Velvet Cake
3rd Layer - Cream Cheese
Topping/deco with Marsmallow


CHOCOLATE TIRAMISU IN JAR
1st Layer - Digestive Biscuit
2nd Layer - Chocolate cake
3rd Layer - Cream Cheese
Topping/deco - Coffee Cream CheesePEACH CREAM CHEESE CAKE IN JAR

1st Layer - Merrie Biscuit
2nd Layer - Cream Cheese
3rd Layer - Peach Fruit
Topping/deco - Peach Glaze


CHOCOLATE CHIP CAKE IN JAR

1st Layer - Chocolate Cake
2nd Layer - Cream Chocolate or Chocolate Ganache
3rd - Topping with Chocolate chip

Itulah semua Cake In Jar yang merupakan produk baru di Ummisarahkitchen ni. Uols yang meleleh jer tengok tu...... tolong lap sikit mulut korang tu.... tak senonoh betul....hiks...hiks.... Tapi jangan terkejut laks bila tahu harga cake nih. Hah!! sesuai lah ngan proses pembuatan nya yang guna Jar bagai tu. Standard Harga untuk Kek ni. 1btl = RM12, 10 botol keatas = RM10/btl, 30 botol keatas = RM8.00/btl. Kalau ada yang nak order untuk 10 botol ke atas baru ai akan buat tapi untuk sape2 yang nak sebotol or suka suki nak rasa sebotol dua tu nanti ai akan open order ya. Ai akan buat and ai akan annouce untuk anda semua so uols boleh lah beli sebotol ke....2 botol ker.... 3 botol ker.....suka hati...hehee... oh...hampir lupa ..ukuran botol ni 250ml. Ada juga yang tinggi sikit tapi harga nya pun kena tinggi lah jugak....

Ni contoh yg ai sempat amik sebelum di letakkan riben.... yg lain2 tu lupa lak. Seronok sangat dapat ikat riben hehehehe.....

Kat atas tu lah cikgu ai... cikgu Nor Pishah.... boleh dikatakan semua baker2 memang kenal ngan cikgu Nor nih....glemer gitu. Yang kat bawah tu ...... tak kenal ker??? itulah Tuan Tanah...hahaha...No comments:

Anda juga menyukai ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...