Tuesday, 9 September 2014

Birthday Cake Frozen Theme lagi....

Assalamualaikum..... apa kabo semua dan apa kabo juga pada ibu-ibu yang nerbes sebab anak2 yang menduduki peperiksaan Upsr hari ni hik..hik..hik... banyak2 lah berdoa moga anak kita selamat dalam ujian ni hingga khamis nanti. Moga mendapat ilham dan petunjuk dari Allah s.w.t


Birthday cake tema frozen lagi.... kali ni ai gabungkan dua orang tuan punya birthday untuk entry ni. Deko kek pun lebih kurang juga kan.... tapi perisa kek ni lain2. Glemer ko olaf.... mesti banyak ko dapat royalti kan hehehehe....



"Amalin is 6" Happy Birthday to Amalin. Kek Amalin ni Vanilla sponge blueberry and BC filling dan toppingnya pun BC jugak.


Kek ni laks untuk Safiah. Order dari jauh tapi sambut kat kg di Kerteh. Selamat Hari Lahir untuk SAFIAH....



Kek Coklat Moist Filling and Topping cream cheese. Moga semua berpuas hati dengan kek USK nih. Selamat Hari Lahir.... semoga menjadi anak2 yang solehah dan berjaya....

No comments:

Anda juga menyukai ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...